2017. évi Országos Bajnokság

Március első hétvégéjén rendezték a műugrók 2017. évi elhalasztott Ifjúsági és Felnőtt Országos Bajnokságát. Minden versenyzőnek és edzőjüknek gratulálunk eredményeikhez!

ob-2017-1

Az év ifjúsági műugrója vándorserleget idén Sándor Petra, a Pénzügyőr SE versenyzője nyerte el, az év ifjúsági toronyugrója vándorserleget pedig Varga Donát a Rugóláb Lendület SE ugrója érdemelte ki. Gratulálunk nektek!

ob-2017-2

A verseny végén hivatalosan bejelentette az utóbbi évek két legsikeresebb műugrója, hogy pályafutásuk végéhez érkeztek. Fazekas-Gondos Flóra és Kormos Villő, az RLSE versenyzői búcsúztak a műugrástól.

ob-2017-3

Villő háromszoros olimpikon Athénban, Pekingben és Rioban, és háromszoros európa bajnoki bronzérmes Reisinger Zsófiával szinkron toronyugrásban, valamint többszörös országos bajnok.

Flóra 2012-ben olimpikon a londoni játékokon, 2009-ben Ifjúsági Európa Bajnokságon ezüstérmes 3 méteres műugrásban, Reisinger Zsófiával szinkron 3 méteres műugrásban 2009-2012 között Európa Bajnokságon hatodik lett, többszörös országos bajnok.

Az Országos Bajnokság lebonyolításában közreműködött a DiveRecorder program megalkotója, Malcolm Taylor, aki felügyelte a versenyt és a versenyirodát. A verseny színvonalához 3 FINA nemzetközi pontozóbíró is hozzájárult, akik Ifjúsági Európa Bajnokságokon rendszeresen pontoznak.

Köszönjük a szervezőknek a lebonyolítást, az edzőknek a felkészítést, és gratulálunk a versenyzőknek!