Tisztelt Sportbarátaink!

A koronavírus járvány terjedése és a nemzetközi sportélet jelenlegi helyzetére való tekintettel a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) tegnap kiadott tájékoztatása alapján a 2020. április 21-26. között Tokióba tervezett kvalifikációs műugró Világ Kupa elhalasztásáról hozott határozatot a szervezet Vezetősége. A közlemény szerint 2020. júniusára tették át a verseny megrendezésnek várható időpontját, azonban pontos időpont és helyszín megjelölése nélkül.

Az Európai Úszó Szövetség (LEN) mai napon kiadott közleménye szerint a 2020. május 11- június 6. közötti időszakra tervezett budapesti Úszó, Műugró, Szinkronúszó, Hosszútávúszó elit és masters Európa-bajnokság elhalasztásáról döntött a magyar sportvezetéssel egyeztetve a szervezet Vezetése. Tájékoztatásuk szerint május végén – június elején jelentik be a versenysorozat megrendezésének várható új időpontját a járványhelyzet alakulására való tekintettel.

Kérünk téged, hogy annak érdekében hogy a fertőzések terjedésének korlátot szabhassunk, hogy a gazdasági élet mihamarabb újra induljon majd, hogy beindulhasson mihamarabb a sportélet, tedd meg amit te is megtehetsz: maradj otthon!!!

muugras.hu csapata
2020. márc. 20.