Grand Prix állomás San Juanban

Május 2. hétvégéjén rendezték meg a Puerto Ricoi Grand Prix mű- és toronyugró versenyt San Juanban 16 ország részvételével.

Kormos Villő Villő és Reisinger Zsófia indultak egyéni toronyból. Villő végig a 8.-11. helyen állt még a háromfél előtt is. Most itt az egyéniben megbízhatóan megcsinálta a háromfelet, de a végén kiemelte a mellkasát kevésre és jó nagyot fröcskölt is! A 14. helyre csúszott vissza úgy 7 pontra a döntőtől.

Zsófi ugrásai közepesek voltak. Nem nagy hibák, de arra volt elég hogy az utolsó ugrás előtt a 15. helyen álljon. Aztán elővett egy olyan gyönyörű Auerbachot, amiből kettőt csinált életében és a 9. helyen tovább jutott!!!

Így délután közép döntőztünk. A delfin után a 3., a hátra csavar után a 2., a kézállás után a 3., a háromfél után ismét a 2. helyen állt. Ugrott egy vacak Auerbachot, így a csoportjában az 5., összesítésben a 11. helyen végzett, nem jutott tovább.

San-Juan-Reisinger-Zsofia
A képen Reisinger Zsófia a san juani fedett uszodában

A szinkron torony nem túl fényesen végződött, 6. lett a páros, 2 pontra a németektől. Zsófi előtte való nap 2x ugrott és nagyon elfáradt. Villő le volt eresztve, hogy az egyénije nem úgy sikerült ahogy várta. Úgy kellett összekaparni a csapatot.

A 3 méteres szinkron előtt, lukat beszéltem a hasukba, hogy feldobódjanak. A szokásos szél. 9 páros. Végig a 6. hely környékén voltak, de a verseny nagyon szoros volt. Az utolsó ugrás előtt az 5. helyen álltak. Az 5.-nél Flóra kicsit leesett a rohamból, de minden erejét összeszedve visszahozta az ugrást és épp hogy picit áthúzta a végét. Így tehát Kormos Villő és Gondos Flóra 1 pontra maradtak le a dobogóról, 4. lett a csapat a Kanadai páros után.

A női 3 méteren Gondos Flóra 2 rontással kezdett, így a 20. helyen végzett.

San-Juan-Sz3m-paros
Gondos Flóra és Kormos Villő, a 3 méteres női szinkron páros San Juanban